divendres, 3 de maig del 2013

Volem viure amb dignitat

Forces polítiques, institucions i agents socials hem d'assolir un gran compromís contra l'atur i contra la pobresa. La situació actual ens obliga a assolir aquest acord, i no valen excuses. 

Pel PSC, és fonamental articular un pla de xoc contra l'atur, que inclogui plans d'ocupació per a persones aturades sense prestació; mesures adreçades a persones aturades de llarga durada i la derogació de la nefasta Reforma Laboral. 

Així mateix, hi ha 3 línies vermelles que hem d'articular per vèncer la pobresa. Es concreten en:
  • Cap persona sense aliments: Solidaritat alimentària i 3 àpats assegurats pels infants.
  • Cap família sense llar: lloguer just i suministraments garantits.
  • Cap persona sense ingrés: Reforma de la Renda Mínima d'Inserció i impuls de la Renda Garantida Ciutadana.

Des del PSC, donem ple suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre la renda garantida ciutadana, que permetrà a les persones en una situació d'extrema pobresa disposar d'un ingrés mínim per garantir les seves necessitats bàsiques. Per això, estem recollint signatures arreu de Catalunya i promoven mocions als plens municipals per aconseguir aquesta fita social, entre d'altres accions. 

En aquest vídeo, pots conèixer amb detall quina és la proposta ciutadana: 


Podeu col·laborar a la xarxa  fent mencions a @pscohesiosocial i utilitzant els hashtags del partit #dretsinocaritat , #viureambdignitat , #vèncerlapobresa , o els corresponents als promotors de la ILP  @ILPRendaGC, #rescatemlespersones#ILPRGC.

El vostre compromís és clau. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada